Update Site & Platform

Beste lezer en / of volger,

Inmiddels bestaat AutoExperienceNL al bijna vijf jaar. In deze periode is de site geëvolueerd van een WordPress pagina met enkel tekstuele artikelen tot een breder netwerk van gelinkte accounts, waaronder aanwezigheid op Instagram (https://www.instagram.com/autoexperiencenl/) en als commentator op YouTube (https://www.youtube.com/@mpc007/).

Meerdere takken van sport zijn zodoende de revue gepasseerd, zo heeft enkele maanden een e-commerce project gedraaid in de vorm van een reshipping webshop, is er van 2019-2021 veel handel geweest op het gebied van crypto hardware (GPU’s, Helium-miners, etc) en loopt momenteel een test met het resellen van wearable collectables (zoals sneakers). In al deze zaken bleef de persoonlijke interesse voor alles automotive echter aanwezig, en heb ik met iedere inruil of verkoop weer de kans gekregen mooier spul te rijden.

Uiteindelijk bleef dit echter een hobby; en de andere genoemde commerciële activiteiten meer of meer eveneens. Mijn eveneens erg leuke en uitdagende voltijdbaan zorgt er tot nu toe voor dat ik mij niet voor langere perioden in kan zetten voor het bouwen aan een eigen ‘ding’. Ik heb geen opleiding op het gebied van ondernemerschap, noch ervaring dichtbij in eigen familie. Dit weerhield mij er echter niet van via al deze ingangen toch kennis op te doen van het entrepreneurschap. Het doel blijft, en daarom ook dit artikel, van AXP (AutoExperienceNL) een groter geheel te maken waarin alle verschillende activiteiten (of het nu gaat om de handel in hardware, collectables, en crypto, of auto’s als mijn grote hobby en passie) een plaats kunnen krijgen.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer het haalbare kaart is de grote stap te maken van mijn (leuke!) dagelijkse job richting het voltijd ondernemerschap. Eén van de puzzelstukjes hierin is het vinden van goed advies in de vorm van iemand die deze stap wellicht eerder gezet heeft, en die ook voor mij als ‘mentor’ kan fungeren. Een aantal basale zaken, bijvoorbeeld in de vorm van het vinden van een eigen huis, zijn inmiddels op orde en vormen geen belemmering meer. De wens is daarom ook mijn droom en doel niet op de lange baan te blijven schuiven, maar steeds concreter toe te werken naar een overstap waarin ik mij vol kan storten op datgene wat zo mooi lijkt.

De intentie is zowel via deze pagina als via Instagram u als lezer mee te nemen op deze reis.

~ Maarten

Advertentie

Een gedachte over “Update Site & Platform

 1. Goedemiddag,

  Ik probeer in contact te komen met jullie. Wij zouden graag een auto willen lease voor €500 per maand. Het gaat om het model Lynk&Co 01

  Ik had via deze website geen contact info vinden. Of de mogelijkheid om dit aan te vragen.

  Graag hoor ik van u.

  Mvg Lorraine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s